Der er flere muligheder, når du skal indrette dit partytelt til en konfirmation, et bryllup eller lignende festlige lejligheder. At placere borde og stole rigtigt i dit partytelt er vigtigt for at sikre de bedst mulige pladsforhold til dine gæster. Du kan se vores udvalg af borde og stole her.

Indretningsforslag til dit partytelt.

Herunder er eksempler på populære teltstørrelser.
Klik på den ønskede telttype for at se billeder og grafik, så du kan få inspiration til indretningen og mulighederne, når du skal finde den opstilling af stole og borde, som passer bedst til jer.

Telt på 5x8 meter - se forslag til opstilling af borde og stole

Telt på 5x10 meter - se forslag til opstilling af borde og stole

Telt på 6x12 meter - se forslag til opstilling af borde og stole


Hvor meget plads skal der til?

Hvis I skal side ved almindelige aflange borde med en normal stol anbefaler vi som teltudlejer, at man beregner 1 m2 pr. person i partyteltet. Derudover skal man beregne plads til bar, bord til buffet eller til et bord til gaver, lydanlæg eller andet inventar i teltet.

Skal I derimod side ved runde borde til jeres havefest, bør i beregne minimum 1,5 m2 pr. spisende gæst + plads til bar, buffet, lydanlæg og andre festligt udstyr i partyteltet. Det er derudover en god idé kun at bruge runde borde ved telte der er minimum 6 meter i bredden. Det sikre nemlig, at det er nemmere at komme rundt i partyteltet når dine gæster skal til og fra deres sideplads.