Hos lejfesttelt.dk kan du vælge, om du selv vil hente og returnere de ting, du lejer, eller om vi skal levere det hele hjem til dig og hente det retur bagefter.

Hvis du selv vil stå for transporten, kan du herunder få et overblik over, hvad vores festtelte og produkter fylder, og hvad der kan være i en almindelig bil. Da alle biler ikke er lige store, er angivelserne dog kun vejledende.

Er du mere til at få det hele leveret? Så kan du se priser på fragt her.

Produkter der afhentes selv, skal afhentes på vores adresse torsdag mellem kl. 16:00 og kl. 17:30, medmindre andet aftales. Ligeledes skal produkter afleveres om mandagen i samme tidsrum. 

Få overblik over, hvad produkterne fylder:

Dig og din bil

Henter du telt i din egen bil med et rummelig bagagerum kan du almindeligvis få plads til:

Teltpakke 1 eller Teltpakke 2
Der er derudover også altid plads til varmepakker, lyskæder og oftest også service til op til 50 personer.

For at det kan lade sig gøre, skal der i bilen være plads til blandt andet:
Stænger på 2 meter, 1-2 kasser af 130 liter og 2 kasser på 65 liter.

Dig, din bil og en almindelig trailer. 

Hvis du henter telt i din egen bil og trailer, så kan du almindeligvis få plads til:

Teltpakke 1 eller Teltpakke 2 samt op til 50 m2 gulv eller 
Teltpakke 1 eller Teltpakke 2 samt 10 borde og 60 stole
Der er derudover også altid plads til varmepakker, lyskæder og oftest også service til op til 50 personer.

For at du får plads til ovenstående, skal der i bilen være plads til blandt andet:
Stænger på 2 meter, 1-2 kasser af 130 liter og 2 kasser af 65 liter i bilen.
Din trailer skal måle mindst 220 cm. i længden, 125 cm. i bredden og 30 cm. i højden.

Teltgulv og teltstænger må gerne transporteres på en åben trailer, mens polstrede stole, varmepakker, service og lignende skal transporteres i rene og lukkede trailere eller i tørvejr inde i en bil.

Eksempel på hvad produkterne fylder:

På billedet ses et telt på 5x10 meter med tilhørende 50 m2 gulv til telt.
Telte på 5x8 meter fylder cirka det samme.

1m2 teltgulv vejer lidt under 6 kg og er opdelt i stykker på 0,5 x 1,0 meter.
Stængerne til teltet er 200 cm lange. Derudover medfølger til teltet den store kasse på 130 liter, de to små kasser på 55 liter, samt to poser med diverse sider og gavle og en lille kasse med yderligere udstyr.


Gulvet på pallen på billedet er cirka 110x110 cm. i bredden og er omkring 180 cm. høj. Den kan selvfølgelig deles når bilen/traileren skal pakkes. 


Er du i tvivl om transporten, er du velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig med at få styr på det - uanset om det er i din bil egen bil eller om vi skal levere produkterne til dig.


Med en lukket trailer, kommer man længst 
Vores telte og teltgulv kan sagtens tåle at blive våde, men lejer du for eksempel service, stole med polstring, lyskæder eller varmeovne, så har tingene ikke godt af at blive våde. Derfor er det kun telte og teltgulv, som må transporteres i åbne trailere, resten skal ind i tørvejr i bilen eller i en lukket trailer.Ingen skjulte udgifter når du lejer telt hos os.
Teltleje + 0 kroner = samlet pris. Ingen gebyrer, ingen ekstra udgifter. Alle priser på hjemmesiden er inklusive moms. Når du skal leje telt hos os, får du let overblik over alle dine udgifter. Du betaler for lejen, og så betaler du ikke mere.  Ingen skjulte udgifter ender pludselig oveni din pris, når du vælger at leje telt hos os. 

Du skal dog være opmærksom på, at du skal betale et depositum når du skal leje telt, men det får du naturligvis tilbage når lejeperioden er slut og du har afleveret det lejede telt tilbage uden skader. Sammen med din leje af telt kan du vælge ekstraudstyr som f.eks. gulv til telt, varmeblæsere og tæpper. Prisen på dette ekstra udstyr kommer oveni prisen på leje af telt. Omfanget af ekstraudstyr vælger du helt selv og du behøver ikke vælge noget.


Teltudlejning i Storkøbenhavn