Indretning af dit festtelt på 6x12 meter.

Et festtelt på 6x12 meter er en populær størrelse, med god plads til dine gæster, samt plads til buffet og bar inden i festteltet. Når du festtelt er 6 meter bredt begynder det at være rigtig godt til f.eks. rundeborde, hvor vi anbefaler 1,5 m2 plads pr. spisende gæst til dit arrangement. 

Vi har herunder listet et par indretningsforslag til jeres festtelt på 6x12 meter, men kun fantasien sætter grænser. 

Indretning med "silleben" til 48 personer

48 pladser i et festtelt på 6 x 12 meter, i alt 72 m2 festtelt. Bordene er opsat ud fra siderne, så man får en bred midte, med gode adgangsforhold. 

Man kan overveje at sætte en ekstra stol for bordenderne, hvis man ønsker flere gæster. På den måde kan man få op til 8 ekstra pladser i festteltet. 

Såfremt der er taler har alle godt udsyn, hvilket øger kvaliteten.  

Partytelt på 5x8 meter

6x12 festtelt, opstilling med rundeborde til 64 gæster.  

I denne festteltsindretning er der udelukkende fokus på sidepladser. Der kan side 64 gæster ved 8 mands runde borde, men her vil man have behov for ekstra telt/garrage til f.eks. buffeten, som der ikke er plads til. har man tallerken servering er dette selvfølgelig ikke nødvendigt. 

Senere på aften, efter middagen, kan man vælge at slå enkelte borde sammen og skabe et større danse/bar område i den ene ende af festteltet.

Partytelte til enhver lejlighed

Aflange borde, plads til 72 gæster i festteltet. 

I denne model er der plads til 72 spisende gæster på samme tid i festteltet. Der er ikke plads til andre installationer som f.eks. en bar eller lign. 

Der kan tilføjes ekstra sidepladser for bordenderne, hvis man har behov for plads til nogle af festen yngste deltagere. Denne indretning kan være særlig godt til receptioner eller arrangementer hvor man har en stor udskiftning af gæsterne. 

Festtelt indretning 6x12

Opstilling til underholdning eller foredrag, 90 tilskuer. 

En opsætning med 90 sidepladser, et teknisk område i det ene hjørne og en bred scene i den ene ende. Opstillingen kan bruges til foredrag eller underholdning. 

Til en familie dag kan denne indretning bruge i et aktivitets underholdningstelt, mens der i andre telte, eller i indendørs arealer, kunne dækkes op til spisning. 

Foredrag i telt på 6x12 meter