Indretning af dit partytelt på 5x8 meter.

Vi har her givet et par bud på, hvordan du kan indrette dig partytelt til en god havefest. Vi har forsøgt at tage højde for, at dine gæster kan komme rundt mellem bordene, uden at partyteltet virker helt tomt. Kun fatasien sætter grænser når du arrangerer din havefest, men lad dig inspirere her og fold dig ud i dit partytelt i egen have.Indretning af partytelt i hestsko, til 32 gæster

Til højre ses et partytelt på 5x8 meter indrettet med 32 sidepladser i en klassisk hestesko. Der er sat enkelte gæster for bordenderne, mens de fleste sider på en af bordenes landsider. Der er god plads til en buffet, bar eller plads til en musiker i den ene ende af partyteltet. Området hvor der på tegningen er placeret en scene, kan selvfølgelig bruges til hvad som helst måske en bar, et køleskab med drikkevare, eller en stor blomsterdekoration.

Partytelt på 5x8 meter

Festteltet - her indrettet i sileben til 36 personer 

I denne indretning er der lagt vægt på et højere antal gæster, der nemt kan komme ind og ud af teltet via den brede allé ned gennem partyteltets midte. Denne indretning er god til f.eks. receptioner eller mere uformelle begivenheder hvor der forventes en udskiftning af gæster. Hvis du har mange børn kan denne også være god, så kan børnene komme hurtigt ud i haven efter middagen. 

Senere på aften, efter middagen, kan man vælge at slå enkelte borde sammen og skabe et større danse/bar område i den ene ende af partyteltet. 

Partytelte til enhver lejlighed

Runde borde til 40 personer. 

Partyteltet på 5x8 meter er indrettet med rundeborde til 8 personer pr. stk. Indretningen giver ikke meget plads til overs inde i selve teltet. Det er muligt at komme rundt mellem bordene. 

Denne teltindretning vil man vælge hvis man har buffet, bar og andet inventar i tilstødende lokaler, eller hvis man lejer flere telte. Hvis man vil opnå bedre plads til rundeborde i sit partytelt, bør man overveje at leje et partytelt der er minimum 6 meter i bredden. 

Partytelt på 5x8 meter