Indretning af dit festtelt på 5x10 meter.

Indretning af dit festtelt skal tage højde for dine gæsters færden rundt i festteltet, så alle får en god oplevelser og ikke føler sig trangt op i en krog. Festtelt i haven giver en hjemlig stemning og med en rummelig indretning i private og hyggelige omgivelser. 

Vi har her på siden samlet et par forslag til hvordan du kan indrette dig festtelt. Der er selvfølgelig uanede mængder af muligheder og vi hjælper gerne med forslag til hvordan du kan indrette dig. 

Indretning af festtelt i klasisk hestsko, til 42 gæster

42 pladser i et festtelt på 5 meter i bredden og 10 meter i længden. Bordeopstilingen er opsat som en hestesko, som er særlig brugt til konfirmationer, hvor konfirmanten sider i centrum. 

Der er lagt vægt på at man skal have indgang i festteltet mellem baren og buffet, for at det virker rummeligt og åbent. Derudover giver det et godt overblik og det er nemt at finde sin plads. 

Såfremt der er taler har alle godt udsyn, hvilket øger kvaliteten.  

Partytelt på 5x8 meter

5x10 meter festtelt med plads til 48 personer.  

Opstillingen er med 6 mands borde fordelt med 4 stk på hver side af teltet. På denne måde får du en midtergang ned gennem teltet, der gør det nemt at komme ud og ind for den enkelte gæst. Man kan eventuelt sætte nogle for bordenderne, hvis man har lidt ekstra gæster. Samtalen omkring et bord er forholdsvis låst til de 5 andre gæster ved bordene

Senere på aften, efter middagen, kan man vælge at slå enkelte borde sammen og skabe et større danse/bar område i den ene ende af festteltet.

Partytelte til enhver lejlighed

Runde borde til 48 personer. 

Festtelt indrettet med 6 stk runde borde, med plads til 8 personer pr. bord. Indretningen giver ikke meget friplads, da de runde borde kræver en del udenomplads. Bordene på tegningen er 160cm i diameteren og kræver derudover ca. 50 cm i plads uden om for at der er plads til at skubbe stolen ud. 

Indretning af festteltet på denne måde er god hvis man har tilstødende lokaler til buffet, bar og andre praktiske ting. Indretningen efterlader ikke meget plads til andet end borde og stole og kan føles trang, men er til gengæld en hyggelig og tæt opstilling, hvor man føler man er mange til arrangementet 

Partytelt på 5x8 meter