Attraktive lejeperioder når du lejer partytelt hos Lejfesttelt.dk 

Når du lejer partytelt, gulve og møbler hos os, giver vi dig attraktive lejeperioder, så du har god tid til at forberede dit arrangement, og samtidig har tid til at pakke sammen efter sidste gæst er gået hjem. Vi har taget højde for helligdagene, konfirmationssæsonen m.m. 

Lejeperioder:

På en normal weekend, uden helligdage, vil du kunne hente dit partytelt torsdag og levere det tilbage mandag. Det gælder, hvis du selv henter dine produkter, og den lange lejeperiode er inkluderet i prisen på både partytelte og øvrige produkter.

Vores teltudlejning København har faste tidspunkter for ind- og udlevering. I de mails vi sender til dig, når vi nærmer os datoen for dit arrangement, angives i hvilket tidsrum, det er muligt at hente din ordre, dette varierer alt efter hvilket lager du skal afhente på.

Såfremt vi leverer og/eller opsætter partytelt og eventuelt gulv, forbeholder vi os retten til at levere og opstille onsdag til fredag og nedtage og hente retur mandag til onsdag. Vi gør selvfølgelig hvad vi kan for at du får opsat dit partytelt i så god tid som muligt, men i en stor teltudlejning skal mange ender bindes sammen.

Lejeperioder ved køb af levering og opsætning/nedtagning:

Vi leverer normalt produkter onsdag, torsdag og fredag og afhenter mandag tirsdag og onsdag. Vi stræber efter at du har produkterne i så god tid som muligt.
Hvis du har købt opsætning/nedtagning af et eller flere produkter, så leverer vi alle de lejede produkter til dig uanset mængden.

Vores teltudlejning har en prisstruktur, der gør, at jo mere du selv klare, jo bedre pris får du på leje af festtelt og tilbehør. Som teltudlejning synes vi det giver mest mening, at du som kunde selv kan vælge hvordan dit arrangement skal afvikles, hvilke produkter du skal bruge og i hvilke mængder - der er trods alt ingen fester, der er ens. Der er ingen gebyr på ordre hos os, uanset mængden af lejede produkter, og vi hjælper gerne med råd og vejledning ifb. planlægningen af din havefest. Vi hjælper gerne til uanset om du har brug for serviceudlejning, total festudlejning eller bare et telt til en reception.