Festtelte

Gulv til telt

Bar

Borde, stole og duge

Lys og varme

Serviceudlejning

Serviceudlejning - pakker

Soundboks og lydudstyr

Fadølsanlæg

Slush-ice maskiner

Leje af Kaffemaskine

Køleskabe og Køletønder

Loungemøbler og sækkestole

Transport og Fragt

Diverse

Langtidsudlejning af telte

Festudstyr

Skal du holde fest, men mangler du festudstyr, som partytelt, borde og stole, service, fadølsanlæg eller noget helt andet? Hos Lejfesttelt.dk finder du alt, hvad du skal bruge for at din fest bliver en succes. Fest udstyr kan være mange ting, det kan være omgivelserne i form af telt og gulv, det kan også være møblement og service, derudover kan fest udstyr også være de ekstra ting, som bare gør festen lidt sjovere som blandt andet en slush Ice maskine.

Festtelte, gulve og meget mere festudstyr

Hos Lejfesttelt.dk finder du det festtelt, som passer til din fest og dit udendørsareal. Det betyder, at du har mulighed for at holde en stor fest hjemme hos dig selv, uden at hele dit hus bliver endevendt af de mange gæster. 

Et festtelt er nemt og praktisk, netop fordi du får muligheden for at planlægge den fest, du drømmer om uden at skulle ud og finde lokaler og derefter tilpasse din fest efter dette. 

Vi har alt det fest udstyr du skal bruge til en fest i et telt, som blandt andet gulve, borde, stole og meget andet fest tilbehør.

Har du tænkt på lyd, varme og lys?

Mange glemmer alt om lys, varme og lyd, når de skal holde fest. Det er synd, da netop disse tre ting er med til at få folk i den helt rigtige stemning. Skal der danses, så er det surt at nøjes med stuens gamle stereoanlæg. 

Vi har det rette lydanlæg til din fest, der ikke kun giver dig en god lyd til dansegulvet, men også giver dine gæster mulighed for at holde taler, der kan høres af alle. Hen på aftenen kan det godt blive køligt, så vil du undgå at gæsterne fryser, så er det dejligt at have tænkt på temperaturen før festen starter. 

Find derfor både tæpper varmeblæser i vores sortiment. Selv på en sommeraften bliver der mørkt inde i et telt, hold stemningen i gang med vores hvide eller kulørte lyskæder, der giver den helt rette stemning. God festudsmykning får du med vores lamper.

Ingen fest uden drikkevare!

Uanset hvilken fest du vil holde, så skal der drikkevarer til. Hos os finder du det festudstyr, som du skal bruge, når du skal servere din drikkevarer, men også lave dem. 

Det betyder, at du kan finde fadølsanlæg, kaffemaskiner og slush ice maskine, således du er sikker på at dine gæster får slukket tørsten. Du finder selvfølgelig også de glas og kopper, som du skal bruge til at servere dine drikkevarer i.

Gå på opdagelse i vores store sortiment af festudstyr, som med garanti vil gøre din fest til en succes.